TUOTTEET

Selaa tuotteita seuraavilta valmistajilta

Seat

Seat Ventilation on yksi maailman johtavista korroosionkestävien puhaltimien valmistajista. Yrityksen kotimaa on Ranska.

Seat Ventilation tuotteita voidaan käyttää kaikilla toimialoilla, suurista teollisuuskohteista aina yksityistalouksiin. Erityinen fokus on laboratoriot ja niiden kalustus.

Venplast

Venplast suunnittelee, kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa korroosionkestäviä teollisuuspuhaltimia. Puhaltimien laaja käyttöalue alkaen 30m3/h/50Pa aina 140 000m3/h/6000Pa. Tarjontaan kuuluu laaja valikoima lisävarusteita.

Rosenberg

Ilma on meidän elementtimme – sen siirtäminen tehokkaasti ja älykkäästi meidän intohimomme. Yritys on kehittänyt ja valmistanut ulkoroottorimoottoreita, puhaltimia ja ilmankäsittelylaitteita jo vuodesta 1981.

Ecofit

Ecofit on perustettu 1976 Ranskassa. Ecofit suunnittelee, valmistaa ja myy sähkömoottoreita ja puhaltimia.

40 vuoden aikana Ecofitin erikoisosaaminen sähkömoottorien teknologiassa ja puhaltimissa tarjoaa älykkäitä ratkaisuja ilmanvaihtotekniikassa.

Torin-Sifan

Torin-Sifan kehittää ja valmistaa tehokkaita AC ja EC moottoreita, siipi-moottoreita ja puhaltimia asuinhuoneistoihin ja teollisuuteen maailman laajuisesti.

Yli 50 vuoden taival innovaatioissa.

Hürner Luft- und Umwelttechnik (Hürner-Funken)

HLU – Hürner Luft- und Umwelttechnik GmbH (Hürner-Funken) on 180 vuotta vanha Saksalainen yritys, joka valmistaa puhaltimia ja ilmanvaihtolaitteita. Tuotevalikoimaan kuuluu muovipuhaltimet ja kompontit. Tuotteet on saatavana myös ATEX ympäristöihin.

vts logo

VTS

VTS Group valmistaa ilmalämmityslaitteita ja ilmankäsittelykoneita. Yhtiöllä on eurooppalaiset juuret vaikka tuotteita nykyään myydään globaalisti.

VTS valmistaa innovatiivisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Jokaiselle laitteelle myönnetään 3 vuoden valmistajan takuu.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin, niin etsimme parhaimman ratkaisun tarpeisiinne!