Ilmankäsittelylaitteiden ohjaimet

Yleistä

Airbox laitteiden ohjausjärjestelmät tarjoavat mukavan käyttöliittymän ja turvallisen operoinnin käytettäessä tai huollettaessa laitetta. Ohjaimet valmistetaan VDE määräysten mukaisesti ja ne vastaavat voimassa olevia EC-määräyksiä. Ohjaimien kanssa Rosenbergin ilmankäsittelylaitteesta saa kaiken hyödyn irti. Tämän konseptin tarkoitus on tehdä järjestelmästä mahdollisimman helppokäyttöinen ja samalla minimoiden energiakustannukset.

Rosenberg ohjaintuoteperhe soveltuu tuloilman, sisäilman tai poistoilman lämpötilan säätöön. Ohjaimia voidaan käyttää ohjaamaan muuntajia tai suoravetopuhaltimia, ohjaamaan taajuusmuuttajia, IEC vakiomoottoreita tai EC-moottoreita. Mikroprosessoripohjaiset ohjausjärjestelmät takaavat optimaalisen säätötarkkuuden.

TR Basic-ohjain

TR-Basicin sähkökaappi on suunniteltu lämpötilansäätövaatimuksia silmällä pitäen. Ohjaimella voidaan säätää ulkoroottorimoottoreita, IEC vakiomoottoreita taajuusmuuttajakäytöllä ja EC-moottoreita.

Lämpötilan säätöarvot voidaan asettaa tarkasti huone-, ulospuhallus- ja ympäristöantureilla. Kojekaappi on seinäasenteinen, teräksestä valmistettu ja pulverimaalattu. Tiivisteet ovat polyuretaania (PU).

TR-Basicissä on käyttöliittymäpaneeli etuovessa. Paikallinen käyttöliittymä ja ohjaus mahdollistaa helpon asetusten muuttamisen tai vikakoodien luvun.

Airtronic ohjaimet

Viimeisintä DDC teknologiaa käyttävissä Airtronic ohjaimilla voidaan säätää ulkoroottorimoottoreita, IEC vakiomoottoreita taajuusmuuttajakäytöllä ja EC-moottoreita. Tämän ohjaimen etuihin kuuluu sen kustomoitavuus asiakaskohtaisesti. Airtronic ohjainta on saatavilla kahta eri mallia – Airtronic Basic ja Airtronic D. Basic malli on normaaliin käyttöön ja D malli on vaativampaan käyttöön. D mallissa on maksimimäärä sisääntuloja ja lähtöjä ja se voidaan ohjelmoida erikseen jokaiselle IV-järjestelmälle.

Painevalvonta, ilmavirtauksen valvonta tai puhaltimen säätö perustuen ilmanlaatuun (CO2) ovat mahdollisia tällä ohjaimella. Pyynnöstä Airtronic voidaan varustaa niin, että liittyminen taloautomaatioon väylätekniikalla on mahdollista.

Ohjauspaneeli

Ohjauspaneeli voidaan asentaa suoraan ohjausyksikön kaapin oveen tai vaihtoehtoisesti voidaan toimittaa etäkäytettävä paneeli. Viikko-ohjelma kuuluu varustukseen, jolla voidaan ohjata päivä- ja tuntikohtaisesti ilmanvaihtoa (7 kertaa päivässä). Vikaviestit, järjestelmätila ja sisäiset asetukset näytetään tekstinä paneelin kautta.

Molemmissa, Airtronic ja TR-sarjan ohjaimissa, on pääkytkin. Tällä voidaan sammuttaa koko järjestelmä.

Lataa RoVent 10 sopivan tuotteen löytämiseksi

Lataa tästä Rosenberg RoVent 10 -ohjelma tarpeisiisi sopivan puhaltimen löytämiseen.

  • Löydä sopiva puhallin vaihe vaiheelta, sovelluksen ohjeistamana
  • Löydä oikea puhallin suoraan mallinumerolla
  • Kaikki tiedot ja dokumentit eri puhallinmalleista ja lisätarvikkeista

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin, niin etsimme parhaimman ratkaisun tarpeisiinne!